July 29, 2020

Billeder

Bryllup

Brud og gom


At kende nogle grundlæggende teknikker til planlægning af et bryllup skal hjælpe dig med at oprette en mindeværdig begivenhed. Disse tips kan hjælpe med at reducere din stress for at planlægge en mindeværdig bryllup for gommen og bruden.


Uanset om det er dit bryllup, eller brylluppet af en nær ven, vil det ikke tage lang tid at indse, at planlægningsprocessen ofte er både detaljeret og kompliceret. De tips, der er fastsat i denne artikel bør give al den vejledning, du har brug for at gøre denne særlige dag så uforglemmeligt som muligt.


Ansætte en ukendt eller uprøvet fotograf kan virkelig være at kaste forsigtighed til vinden, når det kommer til varige minderne om dit bryllup. Du vil hvert øjeblik af din store dag fanget i billeder, du og din fremtidige ægtefælle kan skat for et liv tid, så du skal ikke tage chancer på en billig fotograf eller en, der ikke har vist bevis for hans eller hendes ekspertise!


Den rigtige brudekjole kan være en stor udgift. Når du køber din kjole, tænke uden for boksen og se på kjoler, der normalt ikke betragtes brudekjoler. En enklere kjole kunne passe dine behov og vil være billigere som en faktisk brudekjole. Selv hvis kjolen har brug for ændringer, kan det vise sig at være billigere end en brudekjole.


Det er en dejlig gave at give gommen sin egen lille kage. Har kagen designer gøre det ligne hans foretrukne Hobbyer, som tømrer eller fodbold. Hvis det er en overraskelse vil det være endnu mere meningsfuldt for ham! Bare sørg for, at kagen selv smager godt-et bryllup kage, der ser fantastisk, men smager dårligt vil ikke efterlade en god hukommelse.


Brug en ven eller et familiemedlems ejendom til at være vært for dit bryllup.


Wedding bands er en vital del af brylluppet, da de bidrager til at betyde sammenføjning af to parter. Sørg for, at på de dage, der fører op til brylluppet og på brylluppet selv at have nogen, som du kan regne med at holde styr på dit bryllup bands for at sikre sikkerheden.


Overvej at købe form-styrke beklædningsgenstande til at bære under din brudekjole. Du kan købe Bodyer som slanke dine ben, hæve din bund, tromle maven og øge din barm, hvilket giver dig den perfekte figur til accent skønheden i din kjole. De kan være dyrt, men du kan altid bære dem igen til enhver lejlighed, der berettiger det.


Hvis du oplader til at fotografere et bryllup, skal du sørge for, at alle forventninger er sat før den store dag. Find ud af, hvad parret forventer at komme i slutningen, og hvad omkostningerne vil være. Hvis du tilbyder dine tjenester gratis, er det lige så vigtigt at finde ud af, hvilket slutprodukt du forventes at levere, og hvad det vil koste dig.



Billeder fra brylluppet


Brug ikke et væld af blomster på bordene med blomster. Blomster kan være obstruktiv til gæster og komme i deres måde.


Brude auteurs kan spare penge og få mere kontrol i deres generalprøve og reception spillesteder ved at lede efter utraditionelle steder, der nemt kan rumme alle separate brude aktiviteter i et enkelt sted. Dette gør det lettere at dekorere og er også ideel for par, hvis familier vil rejse fra ud af byen for at deltage.


Giv børnene, der deltager i dit bryllup, et ansvar for at holde dem besat. Hvis de er nødt til at bevogte ringen med deres liv, eller tælle, hvor mange mennesker kommer i dørene, de vil have noget at gøre, og det bør holde kedsomhed i skak. De kan være nødvendigt at have forskellige opgaver for at holde besat, selv om, da de kunne blive trættende. Bryllupsbillederne er det største minde.


Hvis du tror, at du kommer til at få kolde fødder, før du bryllup, søge rådgivning eller se en psykolog. Dette kan give dig en stikkontakt til at tale om alle dine frygt, så du er i stærkeste position mentalt før, under og efter den store dag ankommer.


Vil du gøre noget anderledes? Hvorfor ikke planlægge et bryllup langt væk hjemmefra, måske på placeringen af din Honey Moon? Sørg for, at alle de vigtige gæster har råd til rejsen, eller Giv dem transport. Rejser sammen kan være en masse sjov, og dit bryllup vil se mere som en ferie end en ceremoni.


Du bør gøre dit bedste for at hjælpe dine gæster med at komme til dit bryllup. Selv hvis de betaler for turen selv, kan du få transport venter på dem i lufthavnen og betale for deres indkvartering. Sørg for at de har en behagelig rejseoplevelse og vil nyde brylluppet.


I stedet for tunge værelse dufte, stearinlys, og olie diffusorer, kan du nøje vælge blomster og urter til at skabe en mere naturlig, jordet aroma til dit mødested. Citrus-esque dufte, som dem af Mimosas, citron Verbena, og Waxflower, er ideelle til dagtimerne bryllupper, der afholdes i sommerlig steder eller tropisk Oceanfront indstillinger.


Begynd at planlægge dit bryllup mindst et år i forvejen. Mange spillesteder og fotografer er bestilt 12 til 18 måneder og kræver indskud til at holde en dato for dig. Selv hvis du ikke er engageret, kan det være en god idé at begynde at tænke på dine potentielle datoer og spillesteder, før hånden.


Bruden behov for at vælge en stærk personlighed til at være hendes tjenestepige eller oldfrue. Denne person skal være i stand til at uddelegere ansvar og gøre bruden føler sig rolig, hvis hun er stresset. Picking en ven med nogen rygrad at være en tjenestepige eller oldfrue af ære er bare at gøre bruden ulykkelig.