October 2, 2019

BRYLLUP PÅ HAVET

Bryllup

Drømmer i om et bryllup på Havet?

EN HERLIG OG ANDERLEDES, SUND OG FORFRISKENDE OPLEVELSE TIL SØS

Langeland ligger som en rosengren, omkranset af havet, så hvad er mere nærliggende end at blive viet på en af de 2 nyrenoverede sejlskibe Meta og Mjølner. De vil også kunne bruge skibene som baggrund til vielsen. Besætningen vil kunne indgå som vidner.

Peter Lenskjold vil derefter tage Dem på en sejltur rundt i det sydfynske øhav .Det kunne være en tur til Ærø, eller en tur rundt om Tåsinge med anløb ved Valdemars slot, Svendborg, Skarø, Drejø og Strynø.

Undervejs vil de kunne nyde Deres frokost kurv på en af de mange små øer, der ligger som perler på en snor rundt om Langeland. Begge skibe er totalrenoveret og har fået deres udseende over dæk tilbage.

En herlig og anderledes, sund og forfriskende oplevelse til søs.

Læs mere om bryllup her.

Fotograf og vand

Vand er en grundstamme i al eksistens, men for fotografer er det også den direkte vej til fantastiske billeder. Vand er ofte et godt motiv når du tager billeder. Men rindende vand kan være rigtigt svært at få i kassen. Portræt, fotografering, fotografvand, natur, ødemark, træ, plante, jungle, naturreservat, Skov, flod, vandløb, strøm

Billeder?

Mangler du en fotograf til reklamefotografering, madfotografering eller produktfotografering? Fotograf Fyn, Odense. Velkommen og tak fordi du besøger min side. Jeg elsker at fotografere og være med til at forevige livets store og små øjeblikke. I mine billeder finder jeg ind til kernen i det menneske jeg fotograferer. Professionel service.

business fotograf

Professionel Business fotograf som hjælper virksomheder med at skabe billeder. Få professionelle billeder som fortæller jeres historie, vision og misson. Læs mere her. Over 20 års erfaring. 100% Tilfredshedsgaranti. 20 Års Erfaring. Kvalitetsfoto. Førende i branchen. Dit portrætfoto, er dine kunders første indtryk af dig og dit brand.

fotograf hjemmeside

Vi tilbyder fotografer og fotografi indenfor: Produkt fotografi; Medarbejder / portræt fotograf; Event fotograf; Mad fotografFotograf til hjemmeside; Bryllups fotograf. Deluxe portrætter til website eller CV? Oplev forskellen ved et professionelt portræt. Få et tilbud idag. Meget Detaljeorienteret.