July 29, 2020

Bryllupsfotografering

Bryllup

Bryllupsdag


Frygter Ikke Planlægning Af Din Store Bryllupsdag


At blive gift er normalt i top tre mindeværdige begivenheder af en persons liv, men kan også være en af de mest stressende begivenheder i dit liv. Følgende artikel vil give dig nogle råd til at gøre hele brylluppet processen mindre stressende.


Hvis du har gæster, der rejser til en destination bryllup, Sørg for at du giver dem gave kurve på hotellet, de opholder sig på. Dette vil bidrage til at vise den påskønnelse, at du har for dem for at ændre deres planer og rejser til at være en del af din festligheder.


Kylling og bøf er lidt kedeligt, så du måske ønsker at filial ud lidt. Variety gør tingene interessante og vil sikre, at du har et bryllup middag for at gøre det mindeværdige middag!


Hvis du ikke tror, dit bryllup gæster vil deltage i en traditionel del af brylluppet, så springe det. Hvis ingen kan lide at danse, især bruden eller gommen, så Tving dem ikke til. Hvis du kun har gifte kvinder til stede, ikke har en buket kaste overhovedet.


Dine gæster er tilbøjelige til at være sultne og trætte efter ceremonien, så hvorfor ikke give dem snacks, da de gør deres vej til receptionen? Har nogen står ved døren med hors d'oeuvres på en bakke og små glas af noget forfriskende at drikke. Dine gæster vil sætte stor pris på det!


Planlæg dit bryllup


Som du planlægger dit bryllup og understregede om de omkostninger og detaljer, tage nogen tid at tale med nogle af dine nyligt gifte venner, både kvindelige og mandlige, for at hjælpe sætte tingene i perspektiv. Spørge, hvad det bedste og værste aspekt af dagen var for dem, hvad de ønskede, at de havde investeret mere tid og penge i, og hvad, i bakspejlet, var spild af indsats. Hvis du kan få nogle tilbagemeldinger fra dem, der har været igennem det, før du, kan du spare en masse hjertesorg freaking ud om farven på vævet indsætte i din invitationer og beskæftige sig med, hvad der virkelig betyder noget.


Husk at servere ikke-alkoholholdige drikkevarer ved din bryllupsreception. Når folk planlægger deres bryllupsreception, de bare påtage sig alle deres gæster vil ønsker at drikke alkohol, hvilket ikke altid er tilfældet. Også, kan der være børn eller teenagere på dit bryllup, som naturligvis ikke kan drikke alkoholholdige drikkevarer.


Når du inviterer kære til destination bryllupper, så spørg dem, hvis de gerne vil bo for bryllupsrejse, også! Dette giver dem en fantastisk ferie, de vil aldrig glemme så godt!


Bryllupspynt


For Bryllupspynt, der hylder din families historie eller unikke baggrund, Spørg nære slægtninge, hvis du kan låne unikke arvestykker som en del af din centerpieces eller Entry decor. Kig efter antikke lockets, sølv fade, eller karakteristiske lysestager. Du kan også bede om sort-hvide fotos af familie i små dekorative rammer som en måde at vise påskønnelse for din families historie.


I stedet for at have ris smidt på dit bryllup, kan du overveje at få konfetti i stedet. Rice er rodet og kan blive fanget i uønskede steder på din krop. Også, ris er dyrere og mere vanskeligt at rydde op. Du kan købe konfetti til enhver rabat eller part butik.


Hvis du skal gifte nogen, hvis religion er forskellig fra din, kan du ønsker at tænke på at have to ceremonier. Du ønsker ikke din familie eller familie af din ægtefælle til at blive fornærmet, fordi dit bryllup ikke fulgte deres traditioner. Du kan endda overveje at have en officiant fra din religion og en officiant fra din ægtefælles religion udføre ceremonien sammen.


En halv snes store, udarbejde blomstermotiver centerpieces kan sætte en brud tilbage hundredvis, hvis ikke tusindvis af dollars. Spar penge ved at vælge terracotta blomsterpotter fyldt med friske have urter som lavendel, timian, og rosmarin. Frisk-cut grønne urter vil fylde receptionen site med en ren, sprød duft. Kviste af urter er også en overkommelig måde at tilføje volumen til blomstermotiver centerpieces.


Hvis du har problemer med at beslutte, hvornår du skal giftes, så tænk på at binde knuden i løbet af vinteren. Prøv at planlægge dit bryllup omkring november eller januar, så du kan undgå de høje priser i løbet af ferien. Dette vil bidrage til at give dig en billig bryllup, der er smuk også.


Hvis du vælger en ceremoni eller reception websted, der er udendørs, vælge naturlige elementer, der ikke vil kollidere med indstillingen. Det betyder et fokus på materialer som ældre træ, te-bejdset udsmykkede kniplinger og broderi, og blomster. Fremhæv kviste og blomstrer som prærie græs, hvede avner, og farverige vilde blomster i ufuldkomment arrangeret buketter.


Bryllupsfotografering med stil


Overvej en disc jockey i stedet for en live band til din modtagelse. Et band kan ofte være meget dyrt, og den type musik, de kan spille, vil være begrænset. En disc jockey kan ofte spare dig penge, og deres spilleliste er kun begrænset af din egen fantasi.


Husk, at selv om bryllupper er spændende, kan de skabe stress. Har nogle stress Aflastnings apparater planlagt i planlægningen af brylluppet, såsom en dag i spaen eller en massage, se på brylluppet som et skridt, ikke det ultimative mål og bede om hjælp, når du har brug for det!


Der er intet galt med at øve dele af brylluppet på forhånd, herunder kys. Kysset er en af de mest mindeværdige øjeblikke af ethvert bryllup og fotografier af det vil blive holdt i årevis. Hvis du bliver gift snart, bør du praksis for at sikre, at det vil være sød og perfekt!


Har du drømmer som en lille pige om den fabelagtige over-the-top bryllup, du vil have en dag? Har du stadig ønsker at have en spektakulær, magisk nat? Det kan være skræmmende at overveje alle planlægning det tager at gøre disse drømme til virkelighed. Denne artikel kan, forhåbentlig, lindre nogle af de stress, du kan have følt og støtte dig i planlægningen af dit bryllup.